Wintertip(10): Doe de vroege voorjaarsschoonmaak!

MIDDELBURG – Aan het einde van de winter heb ik een goede tip voor u. Doe net als ik, doe de vroege voorjaarsschoonmaak. Als de feestdagen achter mij liggen en het nieuwe jaar heeft zijn gangetje genomen, dan gaat het al kriebelen. Het huis moet helemaal schoon!
Dus deze wintertip raadt u aan de ragebol en plumeau te pakken, de plafonds schoon te maken, ramen zemen, deuren schoon, zet het sanitair eens heel erg goed op zijn kop en zorg ervoor dat de rest van uw huis ook glimt. Als dat geen goede tip is.

Lees ook:Overlast houtkachel!
Lees ook:Politie: Stop de carnavalskraker
Lees ook:Schoorsteenvegers zetten klanten onder druk
Lees ook:Inbraakpiek: Wees extra alert!
Lees ook:Inbraakgolf: Wees extra alert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>