Wintertip (14): Tijd voor de winterschoonmaak

MIDDELBURG – Wij kennen natuurlijk de voorjaarsschoonmaak, of de grote schoonmaak. Vroeger werd zelfs het hele huis op z’n kop gezet en alles grondig gepoetst. De wintertip voor deze week is: Doe eens de winterschoonmaak.

Een goed idee, want de kerstboom en versieringen zijn het huis uit en het voelt gewoon lekker om alles eens extra grondig te reinigen. Misschien geeft het nog geen voorjaarsgevoel, maar het is heerlijk om in een superfrisse ruimte te zijn.

Lees ook:Kerstherinneringen (2)
Lees ook:Zomer tip (12): Een gezonde natuurwandeling!
Lees ook:Kerstspecial (6): Steeds meer kerstfans!
Lees ook:Zonnige Pasen
Lees ook:Lentetip (1): Uw huis op z’n Paasbest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>