Wintertip (15): Leer skieen in het Zeeuwse- of Brabantse land

TERNEUZEN – Een leuke sportieve en bovenal gezellige wintertip voor u: Leer skieen in het Zeeuwse- of Brabantse land. Uiteraard is het heerlijk om de lange latten onder te binden in bijvoorbeeld oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie of Duitsland. In ons land en zelfs in Terneuzen kan u het goed leren.

In de skihallen zijn skischolen met ervaren skileraren die u deze heerlijke sport kunnen leren. Zo ook in Terneuzen. Daar bevindt de Skidôme zich aan Zeelandlaan 3. Er is eveneens een Skidôme aan de Baanvelden 13 in Rucphen. Een andere populaire skihal is het Montana Snowcenter, aan de Kempervennendreef 4  in Westerhoven.

En het leuke is dat u het er 365 dagen per jaar kan leren. En wellicht een stuk beter voorbereid en zelfverzekerder op de bergen staat.

 

Lees ook:Wat een streken (9): Meer tijd voor Winkelcentrum Woensel XL
Lees ook:Zing Mee Met Me Vlissingen!
Lees ook:Boren Sluiskiltunnel gaat voorspoedig!
Lees ook:Hallo Brabantse Kempen…..(2): Skiën met een pizzapunt!
Lees ook:ADRZ: Epilepsiecursus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>