Wintertip (17): Toch winters weer? Grijp uw kans.

MIDDELBURG – De dubbele cijfers zijn afgelopen maand nog behaald, toch voorspellen de weermannen- en vrouwen voor deze maand, februari, winters weer. Dus als het echt gaat sneeuwen, dan maar meteens deze wintertip: Grijp uw kans.

Ga lekker wandelen in de sneeuw, met de slee erop uit met uw kinderen of samen met hen een mooie sneeuwpop maken. Denk a.u.b. ook aan de zieke en oudere mensen die vanwege wingters weer aan huis gebonden zijn. Dir kan u wellicht helpen met boodschappen of indien nodig, de stoep sneeuwvrij maken.

Lees ook:Zeeuwse meningen (23): Moeten wij zieke ouderen helpen?
Lees ook:Omroep Zeeland veegt eindelijk eigen straatje schoon…..
Lees ook:Zeeuwse heeft beste zorgidee van Nederland
Lees ook:SVRZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:Herfsttip (6) Denk eens aan eenzame mensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>