Wintertip (20): Strooizout of iets anders?

MIDDELBURG – U kent het wel, al komt het niet zo vaak meer voor. Het heeft gesneeuwd of gevroren en het is glad voor uw deur en op de rest van de stoep. Dat moet weg, maar hoe? Gebruikt u daarvoor strooizout? Deze keer worden 3 voorbijgangers in Middelburg om tips gevraagd.

“Ik vind het slecht voor het milieu en laat de natuur zijn gang gaan”, vertelt Jack Boonen. Op de Markt zegt Bianca Hakvoort: “Strooizout of gewoon zout, vind ik het beste.” En mevrouw Dijker stelt: “Ik veeg net zolang tot alles schoon is.”

 

Lees ook:Vlissingen circusloos
Lees ook:Zeeuwse meningen (49): Zijn verzorgingshuizen veilig?
Lees ook:Gemeenten zijn krenterig met strooizout
Lees ook:Strooizout nu al bijna op!
Lees ook:Middelburg stapt naar rechter vanwege uitblijven nieuw strooizout!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>