Zeeuwse Meningen (18): Loonstijging topman bij financieel zwak DELTA terecht?

MIDDELBURG – DELTA-topman Arnoud Kamerbeek verdient 4 ton per jaar en kreeg er afgelopen jaar ook nog eens een flinke loonstijging bij. Leuk voor de man, maar het gaat financieel helemaal niet goed met “zijn” energiebedrijf. Daarom vraag ik deze vrijdag op de Middelburgse Markt 3 Zeeuwen naar hun Zeeuwse mening. De vraag van vandaag luidt: Loonstijging topman bij financieel zwak DELTA terecht?

Ron Verkerk: “Zeker. Die man heeft het drukker dan ooit.” Sonja hoort het hoofdschuddend aan en snauwt haast tegen mij: “Hij  moet meteen de laan uit.” Conny de Goey komt even later mijn richting uit en klinkt genuanceerder: “Als het financieel niet goed gaat, geen loonstijging,”

Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Zeeland.Blog

Lees ook:Loonstijging topman bij noodlijdend DELTA!
Lees ook:Zeeuwse meningen (31): Zeeland drukker door toeristen. Leuk?
Lees ook:Zeeuwse meningen (64): Zin in een ouderwetse Zeeuwse winter?
Lees ook:Zeeuwse meningen 44: En…al Zeeuwse mosselen verorberd?
Lees ook:Groeten uit Amersfoort (2): Afblaffende Connexxion-chauffeur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>