Zeeuwse meningen (24): Komt er teveel drugs aan land in Zeeland?

 CADZAND – Regelmatig spoelt er harddrugs aan op de Zeeuwse stranden, wordt er een drugsboot onderschept of komt op een andere manier aan het licht dat onze provincie geschikt is om gesmokkelde drugs aan wal te brengen. Daarom sta ik deze vrijdag in Cadzand en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En de vraag van vandaag is: Komt er teveel drugs aan land in Zeeland?
Nee, dat gebeurt sporadisch”, laat Joop van Dalen mij kort en bondig weten en loopt vervolgens verder. “Dat klopt. Dus hard aanpakken”, stelt Ronald van Breukelen.” En in de Stijn Albregtsstraat vertelt Mieke mij: “Weet ik niet, maar de politie moet blijven controleren.”
Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen? Graag! En dat mag via de poll elders op Zeeland.Blog.

Lees ook:Zeeuwse meningen (71): Komt uw huis in Paassfeer?
Lees ook:Zeeuwse meningen (46): De beste Zeeuwse promotie is….?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (15): Straatdealers niet weg te krijgen?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (4): Gaat u iets leuks doen in de Herfstvakantie?
Lees ook:Zeeuwse meningen (45) Geniet u van de Zeeuwse zomer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>