Zeeuwse meningen (32): Wat mist u in Zeeland?

MIDDELBURG – Deze vrijdag ben ik op bezoek bij de winkels van het Middelburgse Mortiere en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En doe dat door te vragen: Wat mist u in Zeeland?
“Ik mis de Primark en Ikea. Leuke prubliekstrekkers”, zegt Angelique Reiziger mij. “Ik hunker af en toe naar echt stadsgevoel”, vetrouwt Brammetje mij toe. En vlakbij de Mediamarkt zegt Suzan Verdonk tegen mij: “Ik mis helemaal niets.”
Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Zeeland.Blog.

 

Lees ook:Zeeuwse meningen (64): Zin in een ouderwetse Zeeuwse winter?
Lees ook:Zeeuwse meningen (71): Komt uw huis in Paassfeer?
Lees ook:Zeeuwse meningen (63): Bloemenbuurtrellen in de doofpot?
Lees ook:Zeeuwse meningen (28) : Komt die Vlissingse marinierskazerne er wel?
Lees ook:Zeeuwse meningen (62): Uw zomervakantie al geboekt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>