Zeeuwse meningen (36): Meer exoten in warme Westerschelde?

TERNEUZEN – Geen straf voor mij deze vrijdag, want ik wandel over die mooie Scheldeboulevard in Terneuzen. Ik ben op zoek naar 3 voorbijgangers om ze voor de rubriek Zeeuwse meningen te vragen: Meer exoten in warme Westerschelde?

 Grienden, dolfijnen, narwallen, potvissen en bultruggen in overvloed in het Zeeuwse. Dat zal wat zijn!  ”Oh, af een toe een verdwaalde, maar niet blijvend”, nuanceert Karel de Rijke. “Door de klimaatverandering is dat de toekomst”, weet Mieke de Goeij zeker. En Paul vertrouwt mij al turend over de Westerschelde toe: “Dat gaat hem niet worden.”
Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Zeeland.Blog.

Lees ook:Zeeuwse meningen (65): Moeten wij de Watersnoodramp blijven herdenken?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (2): Is het spoor veilig genoeg?
Lees ook:Zeeuwse meningen (61): Blij dat de feestdagen voorbij zijn?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (26): Zeeland beter beveiligen vanwege aanslagen?
Lees ook:Zeeuwse meningen 44: En…al Zeeuwse mosselen verorberd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>