Zeeuwse meningen (45) Geniet u van de Zeeuwse zomer?

DOMBURG – Wat het weer betreft lijkt het een beetje op Jantje lacht, Jantje huilt. Dus ben ik vandaag in Domburg en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En de vraag van vandaag is: Geniet u van de Zeeuwse zomer?

 ”Absoluut niet. Veel teveel wind en regen”. moppert René van Breukelen aan de rand van het Domburgse strand. “Jawel, er zijn genoeg dingen te beleven”, stelt Andrea Verdonk. En Nelleke vertrouwt mij toe: “Wisselvallig weer, hoort erbij!
Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Zeeland.Blog.
DOMBURG – Wat het weer betreft lijkt het een beetje op Jantje lacht, Jantje huilt. Dus ben ik vandaag in Domburg en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En de vraag van vandaag is: Geniet u van de Zeeuwse zomer?

Lees ook:Zeeuwse meningen (51): Was de Zeeuwse zomer een toppertje?
Lees ook:Zeeuwse meningen (77): Is er voldoende vertier aan het Zeeuwse strand?
Lees ook:Zeeuwse meningen (68): Heeft u alweer zin in de toeristen?
Lees ook:Zeeuwse meningen (71): Komt uw huis in Paassfeer?
Lees ook:Zeeuwse meningen (32): Wat mist u in Zeeland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>