Zeeuwse meningen (49): Zijn verzorgingshuizen veilig?

GOES – In Krabbendijke zijn zoals u weet onlangs 3 ouderen om het leven gekomen door een verschrikkelijke brand in een vezorgingsghuis. Een stekkerdoos in een kamer is de oorzaak van deze dodelijk brand. In de rubriek Zeeuwse meningen vraag ik vandaag op de Goese Grote Markt aan 3 voorbijgangers: Zijn verzorgingshuizen veilig?

“Ik vind dat er direct controles in alle instellingen moeten komen”, vindt Joost de Jager die met zijn gezin aan het winkelen is. “Ik denk dat ze veilig genoeg zijn”, zegt Stephanie de Bont. En Jack laat mij even later weten: Ik vrees dat veel verzorgingshuizen onveilig zijn.”

Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen? Dat kan via de poll elders op Zeeland.Blog.

 

Lees ook:Zeeuwse meningen (65): Moeten wij de Watersnoodramp blijven herdenken?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (2): Is het spoor veilig genoeg?
Lees ook:Zeeuwse meningen (82) Zijn er teveel markten in het Zeeuwse?
Lees ook:Zeeuwse meningen (48): Wordt Zeeland crimineler?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (16): Verlinkt u de wiet kwekende buurman?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>