Zeeuwse meningen (58): Zwarte- of schoorsteenpiet?

OOST-SOUBURG – Ik sta op het station van Oost-Souburg. Niet ver er vandaan komt Sinterklaas spoedig aan wal. De grote vraag is natuurlijk of de zwarte Pieten er nog bij zijn. De discussie is er nog steeds en opeens ook de keus. En dat maakt ook mijn vraag van deze week: Zwarte- of schoorsteenpiet?

Piet Verweij: “Zwarte Piet, die schoorsteenpieten zien er niet uit.” Roosje de Breij deelt die mening niet: “Ik vind schoorsteenpiet de juiste oplossing.” Maikel komt het perron opgelopen en stelt: “Helemaal geen, is niet van deze tijd.”

Wilt u één van deze Zeeuwse meningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Zeeand.Blog.

 

Lees ook:Zeeuwse Meningen (8): Zwarte Piet, of niet?
Lees ook:Zeeuwse meningen (71): Komt uw huis in Paassfeer?
Lees ook:Zeeuwse meningen (46): De beste Zeeuwse promotie is….?
Lees ook:Zeeuwse meningen (57): Dramaserie over dijkdoorbraak smakeloos?
Lees ook:Ook de Zeeuwen willen van zwarte Piet af!?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>