Zeeuwse meningen (66): Maakt de Vlissingse nachtbakker zichzelf belachelijk?

 

VLISSINGEN – Er is veel te doen om de Vlissingse nachtbakker Bart Tullenaar. Zijn zaak aan de Paul Krugerstraat heeft tot nu toe een goede naam vanwege de goede kwaliteit van zijn producten. Als service fungeerde hij enige tijd ook als nachtbakker. Maar de buurt ervaart overlast van klanten . De bakker wil graag open blijven, gemeente V.lissingen wil dat niet. De nachtbakker heeft zichzelf met een rap, filmpjes en uitspraken in een bijzonder daglicht gezet. Daarom speelt hij deze keer ook de hoofdrol in Zeeuwse meningen. 3 voorbijgangers vraag ik: Maakt de Vlissingse nachtbakker zichzelf belachelijk?

“Ja, het gaat niet meer over brood en gebak”, vindt Joris de Bruijne in de Paul Krugerstraat vlakbij de bewuste bakkerij. Maaike de Wit: “Nee, hij komt op voor zichzelf en een doelgroep.” Betty Versmissen: “Ik zou het anders aanpakken.”

Wilt u één van de Zeeuwse  meningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Zeeland.Blog.

 

 

Lees ook:Zeeuwse meningen (36): Meer exoten in warme Westerschelde?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (13 ): Volgt u de Kersttrends?
Lees ook:Zeeuwse meningen (64): Zin in een ouderwetse Zeeuwse winter?
Lees ook:Zeeuwse meningen (25): ADRZ als onderdeel van Erasmus MC. Goede zaak?
Lees ook:Zeeuwse meningen 44: En…al Zeeuwse mosselen verorberd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>