Zeeuwse meningen (69) Bent u bang voor de storm?

WESTKAPELLE – Wij hebben nog niet zo lang geleden in het Zeeuwse te maken gehad met een behoorlijke storm. De wind is gaan liggen en ik sta op de Zeedijk van Westkapelle en vraag 3 voorbijgangers naar hun Zeeuwse mening. En dan klinkt het uit mijn mond: Bent u bang voor de storm?

“Ja, voor het eerst was ik bang voor een nieuwe stormramp zoals 1953″, bekent Jantien de Meijer mij. Johan: ”Welnee, meestal is het een storm in een glas water.” En Tineke Vermaes stelt: “Zeeland is veilig genoeg.”

Wilt u één van de Zeeuwse meningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Zeeland.Blog.

 

Lees ook:Zeeuwse meningen (48): Wordt Zeeland crimineler?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (16): Verlinkt u de wiet kwekende buurman?
Lees ook:Zeeuwse meningen (21): Snakt u naar het voorjaar?
Lees ook:Zeeuwse meningen (64): Zin in een ouderwetse Zeeuwse winter?
Lees ook:Zeeuwse meningen (75): Voelt u zich veilig in de Zeeuwse straat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>