ZeeuwseCultuur….(5): Hollandse Oranjes houden van Zeeland!


VEERE – Toekomstig Koning Willem-Alexander, Maxima en drie prachtige prinsesjes tegenkomen in een hotel-restaurant in het mini-stadje Veere? Het kan echt, want die Hollandse Oranjes houden al sinds jaar en dag van ons prachtige Zeeland!

Dat is dus ook een stukje Zeeuwse cultuur geworden. Het is al gebeurd dat een Zeeuwse wandelaar Koningin Beatrix in Veere passeerde terwijl ze de hond uitliet. Leden van de Koninklijke familie bezoeken regelmatig officieel onze provincie. Ook onofficieel zijn ze talloze keren in Zeeland geweest. Omdat ze van de provincie houden.

Lees ook:De Plek…(19): Haven, Veere!
Lees ook:De Plek…..(39): MuZEEum,Vlissingen!
Lees ook:Veerse Admiraliteitsdagen!
Lees ook:Snelweg A58 dicht door loslopende hond!
Lees ook:Dreigbrieven aan koningin Beatrix in Middelburg verspreid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>