ZeeuwseCultuur…..(10): Het Fruitteeltmuseum, Kapelle!


KAPELLE – Het Fruitteeltmuseum in Kapelle bevindt zich op een goede plek. Midden tussen de boomgaarden in de bloesem van Zeeland. En deze week in de spotlight van onze rubriek ZeeuwseCultuur.

In dit museum vindt u de geschiedenis en de cultuur van het fruit en de fruitteelt, vanaf de Romeinen tot vandaag de dag. In de naast gelegen fruittuin, zijn een groot aantal fruitbomen van oude en hedendaagse uiteenlopende rassen te bezichtigen. In het museum bevindt zich een museumcafé met terras en een museumwinkel. Voor kinderen zijn leuke activiteiten en voor groepen zijn er op maat gemaakte arrangementen beschikbaar. In de wisseltentoonstelling is het Fruitcorso van Goes uit de jaren 50 en 60 te bewonderen. Het fruitteeltmuseum is aan de Annie M.G. Schmidtsingel 1. Telefoon: 0113-344904. E-mail: [email protected]

Lees ook:ZeeuwseCultuur (2): Het Zeeuws Museum in Middelburg!
Lees ook:KLEURRIJKE Opa en Oma dag!
Lees ook:Kinderactiviteit De Blije Bij
Lees ook:Bloesemfeest!
Lees ook:Windlichtjes in Fruitteelt Museum!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>