ZeeuwseCultuur….(11): De markt, Zeeland!


MIDDELBURG – Toegeven: de markt is overal, in binnen- en buitenland. In steden en dorpen. Zeeland kent er verschillenden en een paar horen zeker bij de ZeeuwseCultuur. Zowel de toeristen als de Zeeuwen komen er graag. Denk bijvoorbeeld aan de markten van Middelburg, Goes en Hulst.

En er zijn natuurlijk in het zomerseizoen ook toeristische markten in onder andere Zoutelande, Veere en Domburg waar regelmatig Zeeuwse streekproducten zijn te vinden. En als je het over ZeeuwseCultuur hebt, dan is het zeker een aanrader om die markten te bezoeken.

Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(23): Kamperen in Zeeland, Renesse!
Lees ook:Wat doet u op tweede Pinksterdag?
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(15): Bløf, Vlissingen!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(25): Flaneren in Domburg!
Lees ook:Ad Koppejan viert ook Queensday!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>