ZeeuwseCultuur…..(17): De Zeeuwse stranden!


VROUWENPOLDER – De Zeeuwse stranden hebben al sinds jaar en dag een enorme aantrekkingskracht op toeristen en op de Zeeuwen zelf. Laten we eerlijk zijn: Voor de echte Zeeuw is zo’n strand iets moois, maar vanzelfsprekend. Toch is het een stuk van onze ZeeuwseCultuur.

Of je nu met de trein of de auto komt, vanuit Holland is het toch spannend om steeds dichterbij het Zeeuwse strand te komen. En als het er druk is op de weg er naar toe, neem je dat voor lief. Eenmaal op het Zeeuwse strand bij bijvoorbeeld Vrouwenpolder (foto), Cadzand of Renesse kan het genieten beginnen.

Lees ook:Met z’n allen naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Kerststollen maak je zo….!
Lees ook:Sinterklaas in de problemen met pakjesboot bij Vrouwenpolder!
Lees ook:Nu al bakken op het strand bij Vrouwenpolder!
Lees ook:Wat doet u tijdens deze tropische dag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>