ZeeuwseCultuur…..(25): Flaneren in Domburg!


DOMBURG – Heel lang geleden deden ze het al en de toeristen van nu krijgen er nog steeds geen genoeg van: Flaneren in Domburg! Daarom deze week in ZeeuwseCultuur.

Het is vrijdag en het centrum van Domburg is gevuld met toeristen. Nederlanders, Duitsers en Belgen flaneren door de straatjes met leuke winkels en horecagelegenheden. Ze genieten van het Zeeuwse vakantiedorp en dat zal wellicht altijd zo blijven. Soms gaat er een oud gebouw tegen de grond om plaats te maken voor een nieuw pand met appartementen en commerciële ruimten. Want daar krijgen de toeristen geen genoeg van. En als ze even genoeg hebben gewandeld door het dorp zoeken ze een plekje op het nabijgelegen strand.

Lees ook:Ramprestaurant in Arnemuiden gaat tegen de vlakte
Lees ook:Sloop ‘s-Gravenhofgebouw gestart
Lees ook:Toeristen blijven plakken!
Lees ook:Ringrijden is een hit!
Lees ook:Vervanging gebouw Al Rahman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>