ZeeuwseCultuur…..(26): Kermis, Vlissingen!


VLISSINGEN – De Vlissingse kermis hoort zo langzamerhand bij de Zeeuwse Cultuur. Sinds jaar en dag staan de attracties in de zomer in het centrum van de stad opgesteld. Dit jaar is de kermis vanaf vandaag, vrijdag 12 tot en met zondag 21 juli.

Vandaag de dag zijn er allerlei moderne attracties waarbij de Breakdance een publiekstrekker is. De botsauto’s zijn er al jarenlang en af en toe verschijnt er ook een reuzenrad. De tijd van de Steilewand, vrouw met de baard, waarzegster en romantische rups is al jaren voorbij. Daarvoor in de plaats zijn allerlei andere leuke attracties gekomen. Anno 2013 zijn dat er zo’n 40 op het Bellamypark, Spuiplein, Ruyterplein, Nieuwendijk, Arsenaalplein en Zeilmarkt. ZeeuwseCultuur is ook het vuurwerk (deze keer op donderdag 18 juli). Al jarenlang een publiekstrekker. Het beste te zien vanaf de boulevards.

http://www.youtube.com/watch?v=6GmU7hrwvdE

Lees ook:Fotowedstrijd kermis!
Lees ook:Vlissingse kermis weer in juli!
Lees ook:Welkom op de Vlissingse kermis! (1) + foto’s
Lees ook:Zomer tip (5): Vlissingse kermis!
Lees ook:Vlissingse kermis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>