Zomer tip (7): Wissel eens van Zeeuws strand!

KAMPERLAND – Heel veel Zeeuwen hebben hun eigen favoriete strand. Bepakt en bezakt gaan ze bijvoorbeeld steeds weer naar een van de Vlissingse stranden om er van de zon, water en strand te genieten. Mijn zomer tip deze week: pak je boeltje eens op en ga eens een dagje genieten van het Banjaardstrand van Kamperland. Of een van de andere leuke plekken langs de zee.
En het leuke van kustprovincie Zeeland is dat er veel leuke stranden zijn. Niet alleen langs de Noordzee, ook aan de Wester- en Oosterschelde. Of bij het Veerse Meer. De toppers in het Zeeuwse zijn naast de genoemde stranden nog altijd Domburg, Zoutelande, Vrouwenpolder , Renesse, Burgh-Haamstede en Cadzand.

Lees ook:Met z’n allen naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Zomer tip (11): Een schone strandwandeling!
Lees ook:Zomer tip (6): Dagje naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Zeeuwse herfst!
Lees ook:Zomertip (16 en slot): Een heerlijke strandwandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>