Zomer tip (5) Wees aardig tegen de toerist!

VLISSINGEN – De toeristen. Ze verdubbelen in sommige Zeeuwse plaatsen zomers met gemak het aantal mensen dat er verblijft. Zorgen voor gezelligheid, soms zijn ze lastig, maar brengen vooral geld in het laatje. Dat laatste is belangrijk voor de Zeeuwse economie, dus laten wij vooral aardig doen tegen de toerist.
Dus als een Duitser mij naar de plaatselijke Lidl of Aldi vraagt, dan leg ik hem geduldig de weg uit.  Als een Belg mij verzoekt even een foto van hem en zijn lief te maken, dan doe ik dat met liefde en goed. En een Franse vrouw vertel ik maar al te graag waar de leukste winkeltjes zijn of mooie bezienswaardigheden. En die Hollander op een Zeeuwse toeristenmarkt groet ik uiteraard vriendelijk.

Lees ook:Zomer tip (2): Slenteren over de toeristenmarkt van Zoutelande!
Lees ook:Steeds meer Zeeuwen vegen hun eigen (sneeuw)straatje schoon!
Lees ook:Belg wil Vlissingse ex neerschieten, maar raakt nieuwe lief!
Lees ook:Onderzoek komst Lidl of Aldi Kamperland
Lees ook:Toeristenmarkt Zoutelande!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>