Zomer tip (9): Zeeland, BBQ-land!

 
DOMBURG – Tsja, dan ben je te gast in dat mooie vaak zonnige Zeeland. Dan moet je tenminste 1x tijdens je verblijf gaan bbq’en. Lekker op de camping voor tent of caravan. Of bij de vakantiebungalow. Diverse parken houden daar zelfs rekening mee. Zo zijn er diverse vaste bbq’s aanwezig. Dus dit is mijn Zomer tip van deze week.
Ook de Zeeuwen zelf zijn er gek op. Heerlijk in de tuin het vlees op de bbq en even later: smullen maar. Een bekende Duitse supermarktketen heeft er zomers zelfs een spaaractie aan verbonden. Zo spaar je in een handomdraai de bbq-vleespakketten bij elkaar. Dat is nog eens handig!

Lees ook:Zomer gaat vrolijk verder!
Lees ook:Nu echt zomer in Zeeland!
Lees ook:Zomer tip (13): Lekker wroeten in de moestuin!
Lees ook:Decemberspecial (1): Aan de wandel!
Lees ook:Zomers Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>