Zomer tip (11): Nagenieten van deze zomer!

 DOMBURG – Officieel is het nog zomer, toch ben ik stiekem al aan het nagenieten van de afgelopen periode. Ook als was er soms onstuimig weer met regen en harde wind, ik herinner mij vooral de vele warme dagen waar ik erg blij van werd. Mijn zomer tip van deze week, kijk even om en geniet na!
Want wat was het lekker: op het strand, terras, in de toeristenplaatsen of gezellig in de achtertuin met familie, vrienden en de bbq. En als het de komende tijd weer lekker weer is, doen we de hoogtepunten gewoon even dunnetjes over. Om het goede (vakantie)gevoel vast te houden.

Lees ook:Lente tip (8): Toerist uithangen in Domburg!
Lees ook:Herfsttip (2): De zomerse vakantie boeken
Lees ook:Het is weer zomer in Zeeland!
Lees ook:Zomer gaat vrolijk verder!
Lees ook:Geniet van de zomer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>