Zomer tip (13): Lekker wroeten in de moestuin!

MIDDELBURG – Mijn laatste zomer tip voor 2015 alweer. Een leuke, gezonde en nuttige deze week. Ga eens lekker wroeten in de moestuin!
Het is nog oogsttijd. Bijvoorbeeld veel bonen kunnen eraf, of pluk het fruit in uw miniboomgaard. Want de liefhebbers hebben regelmatig fruitbomen. Moestuinen blijken in. Ook in Zeeland. Wellicht geïnspireerd door al die programma’s op de televisie over gezonde voeding gaan de Zeeuwen zelf groenten en fruit verbouwen. Lekker en gezond. Bloemen worden ook dikwijls gekweekt in de moestuin. Voor een sfeervol boeket thuis op tafel. Ook kan het kostenbesparend zijn. Maar dan moet je het wel bewust en slim aanpakken. Al met al is het een goede bezigheid en je kan er anderen ook nog eens blij mee maken. Als je teveel hebt geteeld en gaat uitdelen!

Lees ook:Facebookpagina Zeeland Samen Gezond!
Lees ook:GTF, de groene rolemmer in
Lees ook:Herfsttip (7): Shoppen met (schoon)moeder!
Lees ook:Buurtmoestuin!
Lees ook:De mosselproef op de som

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>