Zomertip (1): Verrassend Pokoe Festival

MIDDELBURG – Dat is leuk. Op deze plek van Zeeland.Blog vanaf heden de hele zomer iedere vrijdag een leuke Zeeuwse Zomertip. Een aanrader om te beleven. Deze keer: Het Pokoe Fetival zaterdag 10 juni bij de Zeismolen van Middelburg.

Een aantrekkelijk evenement vol muziek en cult. Met medewerking van veelal jonge kiunstenaars, fotografen en filmmakers. In het kader van de 800ste verjaardag van de Zeeuwse hoofdstad. Gratis toegang.

 

Lees ook:Gentse feesten nu ook in het Zeeuwse als Stadsfeesten Middelburg!
Lees ook:Studenten geven kleur aan Kenniswerf met graffitiproject!
Lees ook:WAK Vlissingen
Lees ook:Zondig in Zeeland!
Lees ook:Muzikale Oudejaarsmiddag Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>