Zomertip 10: Circus Theater Bongo op de camping

BAARLAND – Een leuke zomertip die zich op een camping zal afspelen. En u wellicht het vakantiegevoel zal geven. Woensdag 16 augustus om 19.00 uur is er een voorstelling van Circus Theater Bongo. Op Camping Scheldeoord, aan de Landingweg 1 in Baarland.

Een mooi programma en let vooral ook eens op die prachtige nostalgische woonwagens. Dit circus is een lust voor het oog. Kaarten kosten 12,50 euro. De voorverkoop is van 11.00 tot 12.00 uur en dan geniet u 2,50 euro korting.

 

Lees ook:Moderne Facebook-actie voor nostalgisch Circus Bongo!
Lees ook:Circus Bongo razend populair in Zeeland
Lees ook:Circus Bongo naar camping Scheldeoord Baarland!
Lees ook:Camping Scheldeoord is voor de 15e keer Superplatz
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(27): Camping Scheldeoord, Baarland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>