Zomertip (16 en slot): Een heerlijke strandwandeling

VLISSINGEN – In het staartje van de zomer kan het natuurlijk alle kanten uitgaan met het weer. Voor een strandwandeling maakt het niet uit of het stralend zonnnig is of juist waait.  Het blijft lekker en avontuurlijk. Daarom mijn zomertip van deze week.

En stranden genoeg natuurlijk in het Zeeuwse. Denk maar eens aan Vlissingen, Vrouwenpolder, Zoutelande, Domburg, De Banjaard bij Kamperland, Renesse en Cadzand. Uiteraaard zijn er nog veel meer mooie stranden.

Lees ook:Zomer tip (11): Een schone strandwandeling!
Lees ook:Zomer tip (7): Wissel eens van Zeeuws strand!
Lees ook:Met z’n allen naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Zomer tip (6): Dagje naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Zeeuwse herfst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>