Man voor vierde keer betrapt op rijden zonder rijbewijs!


DOMBURG – Politieagenten zagen afgelopen maandagmiddag een 20-jarige man uit Domburg op de Looierssingel in Middelburg in een personenauto rijden. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat hij nu voor de vierde maal betrapt wordt op het rijden zonder rijbewijs.

Als de surveilleren agenten achter de hardleerse man aangaan zien zij dat deze, om een staandehouding te voorkomen, door het rode licht rijdt op de kruising Looierssingel/Zandstraat. Uiteindelijk kan de verdachte, met behulp van een tweede surveillanceauto, op het Groene Woud staande gehouden worden. Omdat hij slechts een geldig rijbewijs voor een bromfiets kan tonen wordt hij meegenomen naar het bureau voor een verklaring.

De auto van de man is in beslag genomen. De kwestie wordt voorgelegd aan de officier van justitie. Deze bepaald of de Domburger een boete krijgt of zich voor de rechter moet verantwoorden

Lees ook:Scooterrijder doet het steeds weer…zonder rijbewijs!
Lees ook:Grote verkeerscontrole gemeenten Reimerswaal/Kapelle!
Lees ook:Langevielebuitenbrug afgesloten
Lees ook:Politie houdt verkeerscontrole in Vlissingen!
Lees ook:Keuringsleeftijd vernieuwen rijbewijs verhoogd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>