Herfsttip (7): Shoppen met (schoon)moeder!

MIDDELBURG – Een vrije middag of zaterdag? Haal dan spontaan uw (schoon)moeder eens op en ga lekker shoppen in een van de Zeeuwse stadjes. Want Goes, Terneuzen, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee hebben allemaal leuke winkels die de moeite waard zijn.
En zeker in deze tijd van het jaar waarin het ook dikwijls nat en guur kan zijn, is het lekker om er samen op uit te trekken en met tassen vol leuke dingen weer thuis te komen. En het is natuurlijk ook fijn om halverwege het shoppen ergens neer te strijken voor een kop koffie met iets lekkers erbij.

Lees ook:Herfsttip (5): Maak het gezellig thuis
Lees ook:Laatste schoolvakantieweek!
Lees ook:Burendag voor Erasmuspark en Holtkampschool!
Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Herfsttip (6) Denk eens aan eenzame mensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>