Wie verdient er een lintje?

HULST – Overal in Nederland zetten mensen zich in voor vele doelen. Vaak zonder eigen belang, in alle bescheidenheid. Deze mensen komen in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding.
Maar dat gaat niet van zelf! Ze moeten daarvoor wel eerst worden voorgedragen. Iedere burger kan een voorstel doen om iemand een lintje te geven.

Om iemand voor een Koninklijke Onderscheiding in aanmerking te laten komen, kan contact worden opgenomen met de gemeente Hulst, via tel. 14 0114. U wordt dan voorzien van nadere informatie over de procedure en over welke informatie moet worden verzameld.
Wanneer het de bedoeling is dat de onderscheiding tijdens de zogenoemde Lintjesregen voor Koningsdag wordt uitgereikt, moet een voorstel vóór 1 augustus in het voorafgaande jaar bij de burgemeester ingediend zijn. Gaat het om een uitreiking tijdens een gelegenheid, dan moet het voorstel tenminste zes maanden voorafgaande aan die gelegenheid naar de burgemeester zijn gestuurd.

Lees ook:Wie verdient er een lintje?
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor iemand aanvragen?
Lees ook:Koninklijke Onderscheidingen!
Lees ook:Koninklijke onderscheiding voor iemand aanvragen!
Lees ook:Lintjesregen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>