PVV: Vlissings jongerencentrum ‘s nachts open voor Marokkaanse jeugd is te zot voor woorden!


VLISSINGEN – “Het ’s nachts tijdens de Ramadan openstellen van het jongerencentrum Paljas, aan het Pablo Picassoplein in Vlissingen voor Marokkaanse jongeren is wat de PVV betreft te zot voor woorden”, zegt de Zeeuwse PVV-voorman Peter van Dijk vrijdagmiddag tegen Zeeland.Blog! “Het geeft eens te meer aan dat we te maken hebben met voortschrijdende islamisering. Ook jongeren horen in de nachtelijke uren thuis te zijn en niet op straat rond te zwerven en overlast te veroorzaken”, vindt Van Dijk.

“Het is duidelijk dat deze groep in het verleden niet of niet voldoende is aangepakt. Door het openstellen van het jongerencentrum gaan wij als samenleving hun wangedrag belonen en wordt de belastingbetaler weer op kosten gejaagd. Het is absoluut niet acceptabel dat wij ons gaan aanpassen aan probleemjongeren in plaats van dat zij zich houden aan de algemeen aanvaarde regels van onze maatschappij. De PVV wil meer aandacht voor de slachtoffers in plaats van de daders. Met name de senioren in het appartementencomplex verdienen onze steun en hebben recht op een krachtige aanpak van een ieder die zich niet aan de regels houdt”, verduidelijkt Van Dijk.
Vanwege de Ramadan is jongerencentrum De Paljas ‘s nachts opengesteld voor Marokkaanse jongeren. Inclusief de aanwezigheid van jongerenwerkers. Dit om overlast op straat te voorkomen. Het jongerencentrum is op de benedenverdieping van appartementencomplex De Harlekijn waar veel senioren wonen. Die hebben in het verleden veel geklaagd over de aanwezigheid van de Marokkaanse jongeren en overlast in de buurt en in het pand!

Lees ook:Onder de 16 alcohol? Dat kan uw kind duur komen te staan!
Lees ook:Strenge regels vuurwerk!
Lees ook:Gemeente Vlissingen: Maak van de jaarwisseling een feest!
Lees ook:Doorstart Huis van Herinnering met nieuwe partner!
Lees ook:Vlissingen wil jong tuig braaf maken!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PVV: Vlissings jongerencentrum ‘s nachts open voor Marokkaanse jeugd is te zot voor woorden!

 1. Peter L

  Dus nu wordt van een oplossing voor een probleem een probleem gemaakt????
  Het lijkt me dat je juist door de groep van de straat te halen overlast verminderd , wat een positief iets is , maar de PVV zou de PVV niet zijn om de islam weer in een negatief daglicht te zetten.

    /   Reply  / 
 2. frank bikker

  Is het niet zo dat de ouderen geklaagd hebben over de jongeren, waaronder ook Marokkaanse! Het zoveelste staaltje van selectieve verontwaardiging van de a-sociale PVV-stemmers! Trouwens ook een pluim voor de bestuurders die bedacht hebben dat een jongerencentrum onder een ouderencomplex moet zitten.

    /   Reply  / 
 3. HJM

  Dit is het probleem vergroten, door het te tolereren! Ben het Zeker met de PVV eens. Te gek voor woorden dat dit nodig is om zo de overlast te verkleinen!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>