Gas duurder bij DELTA!


MIDDELBURG – De variabele leveringsprijs voor gas stijgt bij het Middelburgse energiebedrijf DELTA door hoge inkoopprijzen met 5,5 procent. De variabele leveringsprijs voor elektriciteit blijft per 1 juli gelijk aan die van begin dit jaar.

Voor klanten van DELTA met een doorlopend contract met vaste leveringsprijzen verandert er niets. Voor DELTA-klanten met een variabele prijs voor beide producten stijgt de rekening met gemiddeld €42,-* per jaar. Klanten die hun leveringsprijs voor één jaar vast hadden staan, zijn per 1 juli 2012 voordeliger uit.

Lees ook:DELTA goedkoper!
Lees ook:DELTA verlaagt energietarieven!
Lees ook:Nieuwe energieprijzen
Lees ook:DELTA vergeet energierekening!
Lees ook:Eredivisievoetbal blijft bij DELTA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>