Voorverkoop zwemabonnementen Kloosterzande!


KLOOSTERZANDE – zwembad De Honte in Kloosterzande opent op zaterdag 4 mei. De zwemabonnementen kunnen weer in voorverkoop worden aangeschaft. Dit kan in de gemeentewinkel van Hulst, het servicepunt in Kloosterzande én digitaal via de gemeentelijke website.

Voor het digitaal bestellen van een zwemabonnement kan men terecht op de gemeentelijke website: www.gemeentehulst.nl (in het menu onder digitale balie – producten). Bij de aanvraag kan worden betaald via via i-deal. De aanvraag wordt dan direct verwerkt, waarna het abonnement thuis wordt gestuurd. Indien een aanvraag voor 17 april is ingediend, wordt een korting gegeven op het reguliere tarief.

Naast digitaal kan het zwemabonnement ook in de gemeentewinkel te Hulst worden aangevraagd. Ook kunt u terecht bij het Servicepunt te Kloosterzande.

De voorverkoop van de abonnementen vindt plaats tot en met 17 april. Tijdens het seizoen kunt u alleen een abonnement aanvragen bij Zwembad De Honte. U ontvangt eerst een tijdelijk abonnement, dat daarna wordt omgezet in een definitief abonnement. Dit is ook weer op te halen en te betalen bij de kassa van het zwembad.

Prijzen voor een zwemabonnement seizoen 2013:
Normaal: Voorverkoop:
Volwassenen (15 t/m 65 jaar) € 43,75 € 41,50
Kind (5 t/m 14 jaar) € 31,90 € 30,50
Pas 65+ € 31,90 € 30,50
Gezin € 98,75 € 93,75

Vanaf dit zwemseizoen is een pasfoto niet meer vereist voor het verkrijgen van een zwemabonnement

Lees ook:Voorverkoop zwemabonnementen
Lees ook:Voorverkoop zwembadabonnementen
Lees ook:Zwembad De Honte weer open!
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnement!
Lees ook:15.000ste zwemmer De Honte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>