Vreemdelingenhaat? Varkenskop aan hek moskee!


MIDDELBURG / GELEEN – De haat tegen buitenlanders lijkt toe te nemen. De gemene scherpe grapjes van bekende en onbekende Nederlanders tegen hen die in ons land zijn komen wonen nemen toe. En ook moet menigeen moskee het ontgelden. Meestal gaat het om het ingooien van ramen, zoals eerder bij de Middelburgse moskee. Of om bedreigingen. In Geleen gaat het erg ver: Daar is een varkeskop op een hek gespiest!

Onbekenden hebben donderdagnacht een varkenskop bevestigd op het hek van een moskee aan de Borrekuilstraat in Geleen. Een tweede varkenskop bleek op het terrein van de Moskee te liggen. Er is inmiddels aangifte van belediging gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Lees ook:Nieuwe Middelburgse moskee vernield en beklad!
Lees ook:Inbreker op heterdaad betrapt!
Lees ook:Bedreigd na diefstal scooter!
Lees ook:Is Middelburgse moskee gebed zonder eind?
Lees ook:Verwarde Vlissinger rijdt zich dood tegen flat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>