Drankrijders gepakt tijdens carnavalscontrole!


SAS VAN GENT / VOGELWAARDE – Het politieteam Verkeer heeft vanwege de carnaval afgelopen zaterdagavond en -nacht op verschillende plekken in Zeeuwsch-Vlaanderen alcholcontroles gehouden. In totaal hebben 451 bestuurders een blaastest ondergaan. Zes bestuurders zijn betrapt met teveel alcohol op achter het stuur.

In Hulst is er gecontroleerd in de Zoutestraat en de Stationsweg. Een 28-jarige man uit Graauw heeft bijna anderhalf maal de toegestane limiet gedronken (345 ug/l). Hij krijgt een schikkingsvoorstel mee van 367 euro. Een 35-jarige man uit Hulst maakt het nog bonter met bijna 2,4 maal teveel alcohol op (525 ug/l). Hij moet 757 euro betalen en wordt tevens aangemeld voor de alcoholcursus van het CBR

Sas van Gent
In Sas van Gent gaan aan de Westkade vier bestuurders de fout in. Een 46-jarige man uit Zelzate blaast 410 ug/l (= 1,8 maal teveel). De blaastest van een 30-jarige vrouw uit Sas van Gent heeft een eindresultaat van 285 ug/l (= 1,2 maal teveel). Een 32- jarige man uit Sluiskil zit daar iets onder met 265 ug/l. Een 33-jarige man eveneens uit Sluiskil heeft een score van 315 ug/l (= 1,4 maal teveel). De laatste twee hebben en schikkingsvoorstel meegekregen van 367 euro.

Vogelwaarde
In Vogelwaarde zijn geen overtredingen geconstateerd. Wel is er omstreeks 04.00 uur op de Vogeldijk een bestuurder onder invloed tegen een boom gereden.

Lees ook:Weinig overtredingen tijdens alcoholcontroles!
Lees ook:Drankrijders gepakt!
Lees ook:7 drankrijders Zeeuws-Vlaanderen gepakt!
Lees ook:Politie pakt drankrijders Vlissingen!
Lees ook:Minder drankrijders Mosseldagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>