DELTA goedkoper!

MIDDELBURG – Goed nieuws: DELTA wordt goedkoper. En nu maar hopen dat DELTA ook nog beter wordt. Want hun troetelkindje Zeelandnet is tranen met tuiten.  De storingen worden een groot probleem voor vooral bedrijven die het internet van deze DELTA-tak betrekken.Voor de 4e keer op rij verlaagt DELTA de variabele leveringsprijzen*. Met ingang van 1 juli 2014 gaan de variabele leveringsprijzen voor elektriciteit én gas omlaag. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen zijn daardoor op jaarbasis ongeveer € 35,- goedkoper uit. De vaste leveringsprijzen zijn per 1 juli 2014 zowel voor elektriciteit als voor gas lager dan de variabele leveringsprijzen.

De besparing van € 35,- op jaarbasis geldt voor klanten met een variabel contract en een gemiddeld jaarverbruik (= 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m 3 gas). Wie meer gemak wil, kan kiezen voor een contract met een vaste leveringsprijs voor de duur van één jaar of drie jaar. Bij dit contract hebben klanten een vaste leveringsprijs die dus niet tussentijds omhoog of omlaag kan gaan. Klanten die per 1 juli 2014 kiezen voor een nieuwe overeenkomst met een vaste leveringsprijs voor drie jaar betalen op jaarbasis € 18,- minder ten opzichte van de variabele leveringsprijs.

Voor wie echt op energiekosten wil besparen biedt DELTA zijn energiemanagement-systeem, DELTA Comfort Wijzer, tegen een gunstige prijs aan. Met DELTA Comfort Wijzer kunnen klanten heel eenvoudig en doeltreffend werken aan het terugdringen van het energieverbruik in huis. Het systeem is nu in twee standaardpakketten voor € 99 verkrijgbaar, zonder maandelijkse abonnementskosten. Wie een leveringsovereenkomst voor 1 of 3 jaar afsluit kan kiezen voor een interessante korting op DELTA Comfort Wijzer.

DELTA maakt wederom als eerste zijn nieuwe tarieven bekend voor alle mogelijke contractvormen. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort af loopt kunnen op die manier een afgewogen keuze maken voor de overeenkomst die het beste bij hen past. Deze klanten krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd. Klanten kunnen voor meer informatie terecht op DELTA.nl/energie.

* De variabele leveringsprijs kan, anders dan de vaste leveringsprijs, elk half jaar wijzigen. Een variabele leveringsprijs kan worden afgesloten voor één of drie jaar en voor onbepaalde tijd (wanneer men geen contractduur afspreekt).

Lees ook:DELTA verlaagt energietarieven!
Lees ook:Gas duurder bij DELTA!
Lees ook:Nieuwe energieprijzen
Lees ook:Stijging energiebelastingen en netbeheerkosten
Lees ook:Partnership DELTA en T-Mobile!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>