Rioolwerkzaamheden Hulst!

HULST - In de Zandstraat in Hulst, en wel het gedeelte tussen de Carmelweg en de bebouwde kom grens, dienen rioolwerkzaamheden uitgevoerd te worden.

Voordat de werkzaamheden starten wordt het riool eerst gereinigd en geïnspecteerd. Daarna wordt deze voorzien van een nieuwe binnenlaag. Nadat het riool gereinigd en geïnspecteerd is worden de renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de riolering. De renovatiewerkzaamheden vinden plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 augustus 2014.

Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de Zandstraat gelegen tussen de Carmelweg en de bebouwde kom grens afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Uiteraard spelen de weersomstandigheden daarbij een rol. Getracht wordt om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. De direct omwonenden worden over de werkzaamheden geïnformeerd door het bedrijf Insituform uit Zoetermeer.

Lees ook:Zoutestraat Hulst afgesloten!
Lees ook:Reiniging & inspectie riolering Hulst!
Lees ook:Rioleringswerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Werkzaamheden Hulster Leharstraat!
Lees ook:Reiniging riolering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>