DELTA verlaagt energietarieven!

MIDDELBURG –  DELTA, verlaagt per 1 januari voor de 5e keer op rij, de variabele leveringsprijzen voor elektriciteit en gas. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen zijn daardoor op jaarbasis ongeveer € 41,- goedkoper uit. De vaste leveringsprijzen zijn per 1 januari 2015, zowel voor elektriciteit als voor gas, lager dan de variabele leveringsprijzen.

Klanten met een variabele leveringsprijs kunnen ieder half jaar te maken krijgen met aanpassing van de tarieven en profiteren per 1 januari 2015 van een besparing van € 41,- op jaarbasis (bij een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas). Klanten die meer zekerheid willen kiezen voor een overeenkomst met een vaste leveringsprijs voor de duur van één jaar of drie jaar.

Wie vanaf 1 januari 2015 een nieuwe leveringsovereenkomst afsluit met een vaste leveringsprijs voor drie jaar, betaalt op jaarbasis € 31,- minder dan bij een variabele leveringsprijs. Ook hier is gerekend met een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas.

DELTA biedt zijn klanten naast de elektriciteit- en gascontracten diverse producten en diensten die bijdragen aan het terugdringen van het energieverbruik. Eén daarvan is de slimme thermostaat van DELTA Comfort Wijzer, het energiemanagementsysteem van DELTA voor thuis.

Klanten die nu kiezen voor een 1- of 3-jarig energiecontract kunnen profiteren van gratis installatie (t.w.v. € 99,-) van deze slimme thermostaat die de cv-ketel zo efficiënt mogelijk zijn werk laat doen. Daarmee dringt men het gasverbruik terug. Voor de slimme thermostaat zelf betaalt de klant éénmalig € 99,-.

DELTA maakt als eerste energieleverancier zijn nieuwe tarieven bekend voor alle mogelijke contractvormen. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort af loopt kunnen op die manier een afgewogen keuze maken voor de overeenkomst die het beste bij hen past. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort eindigt, krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

Lees ook:DELTA goedkoper!
Lees ook:Gas duurder bij DELTA!
Lees ook:Nieuwe energieprijzen
Lees ook:Stijging energiebelastingen en netbeheerkosten
Lees ook:Partnership DELTA en T-Mobile!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>