Gratis zwemmen minima!

HULST – In de gemeente Hulst mogen gezinnen met kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar die moeten rondkomen van een minimuminkomen, gratis zwemmen in Zwembad De Honte. Zij kunnen gratis een gezinsabonnement 2015 aanvragen bij de gemeente.

Alle gezinnen die hiervoor in aanmerking komen, zijn gewezen op deze mogelijkheid. Het abonnement kost normaal 98,75 euro.

De gemeente Hulst wil op deze wijze stimuleren dat ook kinderen van gezinnen met een bijstandsuitkering in de zomermaanden kunnen genieten van het buitenbad, waardoor onder andere beweging wordt gestimuleerd. Kinderen tot 5 jaar hebben sowieso gratis toegang tot het zwembad.

Lees ook:Voorverkoop zwembadabonnementen
Lees ook:Zwembad De Honte jarig
Lees ook:Luiers zijn restafval
Lees ook:Voorverkoop zwemabonnement!
Lees ook:Heleboel luiers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>