Bedenk een naam voor Mfc Oostburg!

OOSTBURG - Het Multifunctioneel Centrum (Mfc) in Oostburg is al even in gebruik. Sinds oktober vorig jaar om precies te zijn.  Toen namen kinderdagverblijf De Kleine Beer, buitenschoolse opvang De Beestenboel en peuterspeelzaal Pimpampoentje hun intrek. In november volgden de basisscholen Sint Bavo en De Berenburcht. In januari was het de beurt aan het consultatiebureau van de GGD. Daarmee is het Mfc nu volledig ‘in bedrijf’ en dé plek waar kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen spelen, leren, beleven en ontdekken. Een veelzijdig en karakteristiek gebouw, dat sinds de sloop van De Hoekzak een nog prominentere en zichtbaardere plek heeft gekregen in Oostburg. Het enige dat nog ontbreekt, is een naam. Helpt u mee bedenken?

 

Passende naam
Dit gebouw verdient een eigen naam. Een naam die past bij de bouwstijl van de wederopbouwarchitectuur, die zo kenmerkend is voor Oostburg. Een naam die past bij de multifunctionaliteit van het gebouw en bij haar jeugdige gebruikers. Of een naam die verwijst naar Oostburg als Eenhoornstad. Dat laten we graag aan u over! Daarom schrijft de gemeente Sluis een prijsvraag uit onder alle inwoners van de gemeente. Want het Mfc is er ook voor inwoners buiten Oostburg. Ideeën mogen individueel of als groep aangeleverd worden. En het hoeft niet alleen bij een naam te blijven, het mag ook een compleet beeldmerk zijn. Dat betekent dat de naam uitgewerkt is in een ontwerp, al dan niet met een logo. Wat u kunt winnen? Eeuwige roem! Wat is er leuker dan dat straks de door u of jullie verzonnen naam op de muur prijkt van een prachtig gebouw op een prominente plek in Oostburg? De naam wordt onthuld tijdens de feestelijke opening op vrijdagmiddag 3 juni. Het programma hiervoor volgt nog. Hou daarvoor de kranten en websites van de gebruikers in de gaten!

Indienen
Ideeën kunnen tot en met vrijdag 1 april 2016 aangeleverd worden bij of gestuurd worden naar de gemeente Sluis, t.a.v. de heer S. Bosman, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Mailen kan ook: [email protected] Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en e-mailadres en de reden waarom u voor deze naam en/of dit beeldmerk heeft gekozen, anders kan de jury de inzending niet in behandeling nemen. De jury bestaat onder andere uit vertegenwoordigers van de gemeente Sluis, de gebruikers en inwoners. De jury toetst het ontwerp op uitvoerbaarheid en aansluiting op het ontwerp van het gebouw. Uiteraard houdt de gemeente Sluis alle inzenders op de hoogte over de verdere procedure.

Lees ook:Het kan nog: verzin een naam voor het Mfc Oostburg!
Lees ook:En de naam is….. De Windmaker!
Lees ook:Opening en Open Huis Mfc Breskens!
Lees ook:Doe mee en realiseer voor Oostburg een aantrekkelijke entree!
Lees ook:Een openbare tuin in Oostburg die een naam verdient!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>