Het kan nog: verzin een naam voor het Mfc Oostburg!

OOSTBURG - Ondanks de creatieve en aansprekende namen die inwoners van de gemeente Sluis afgelopen weken inzonden voor het Mfc Oostburg, is dé naam nog niet gevonden. Zo bleek uit de jurybijeenkomst van vrijdag 8 april. Daarom wordt de prijsvraag verlengd: u kunt tot en met zondag 8 mei een naam indienen. U maakt dus nog kans!

Jury

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de Sint Bavoschool, Openbare Basisschool De Berenburcht, Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, GGD-Zeeland, stadsraad Oostburg en de gemeente Sluis. De juryleden kozen, op basis van een geanonimiseerde lijst met alle voorgestelde namen (met eventuele toelichting), een ‘persoonlijke top-3′. Deze lichtten zij toe tijdens de jurybijeenkomst op vrijdag 8 april.

Meer diversiteit

De jurybijeenkomst resulteerde nog niet in een definitieve keuze. De voorkeuren verschilden te veel en bovendien leken veel ingezonden namen op elkaar. Daarom is de jury op zoek naar nóg meer diversiteit, zodat de keuze ruimer wordt, en verlengt zij de termijn van inzending van vrijdag 1 april naar zondag 8 mei 2016. Diegenen die al een naam inzonden, zijn hierover geïnformeerd. Deze inzendingen blijven meedoen in de beoordeling.

Dé naam

Met verlenging van de prijsvraag hoopt de jury tot een eensluidend oordeel te komen en dé naam (en eventueel beeldmerk) te kunnen kiezen die het beste past bij het Mfc Oostburg. Een unieke en karakteristieke naam die recht doet aan de gebruikers, locatie en functie van het gebouw. Die tot ieders verbeelding spreekt, van gebruikers tot voorbijgangers en van inwoners tot bezoekers van Oostburg. Die makkelijk uit te spreken is en geen associaties oproept met andere gebouwen in de omgeving. Daarom een oproep aan alle inwoners van de gemeente Sluis: laat uw creativiteit de vrije loop en doe mee aan deze prijsvraag! Wie weet prijkt straks uw inzending op de gevel van een markant gebouw op een prominente plek in Oostburg.

Indienen
Ideeën kunt u tot en met zondag 8 mei 2016 indienen bij de gemeente Sluis, t.a.v. de heer S. Bosman, Postbus 27, 4500 AA Oostburg, of via [email protected] Vermeld duidelijk naam, telefoonnummer en e-mailadres en de reden waarom u voor deze naam en/of dit beeldmerk heeft gekozen, anders kan de jury de inzending niet in behandeling nemen. De jury toetst het ontwerp op uitvoerbaarheid en aansluiting op onder andere het ontwerp en de functie van het gebouw. De gemeente Sluis houdt alle inzenders op de hoogte van de verdere procedure.

Lees ook:Bedenk een naam voor Mfc Oostburg!
Lees ook:Naam voor sportcomplex!
Lees ook:Doe mee en realiseer voor Oostburg een aantrekkelijke entree!
Lees ook:Verzin straatnaam!
Lees ook:En de naam is….. De Windmaker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>