Bekeuringen bij verkeerscontrole

ZIERIKZEE – Op de Groene Weegje is afgelopen woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een verkeerscontrole geweest. De controle was gericht op gordelgebruik, technische gesteldheid van aanhangwagens en voertuigen, tonen van het rijbewijs en alcoholgebruik.

Bekeuringen

In totaal zijn 40 voertuigen gecontroleerd. Vier bestuurders hebben een bekeuring gekregen omdat zijn geen rijbewijs bij zich hadden. Vier bestuurder zijn betrapt op het rijden zonder gordel. Ook zij hebben een bekeuring gekregen. Bij drie voertuigen is geconstateerd dat de hulpkoppeling van de aanhangwagen niet goed aan de auto bevestigd was. Een bestuurder had zijn losbreekreminrichting niet op de juiste manier gebruikt. Ook hiervoor zijn bekeuringen uitgedeeld.

Waarschuwingen

Twee bestuurders hebben een waarschuwing gekregen voor een kleine overtreding. Zij hadden hun aanhangwagen veel te zwaar beladen en moesten deze ter plaatse achterlaten. Beiden zijn later teruggekomen met een andere aanhangwagen of een auto die meer gewicht mag trekken.

Lees ook:Controle: 13 bekeuringen!
Lees ook:Politiestudenten controleren!
Lees ook:Tweehonderd auto’s gecontroleerd bij milieustraat
Lees ook:Verkeerscontrole in IJzendijke!
Lees ook:Vakantiegangers veilig op weg na caravancontrole richting Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>