Werkzaamheden

OOST-SOUBURG –  In Oost-Souburg wordt het rioolstelsel gereinigd en geïnspecteerd. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 8 september en worden uitgevoerd door de firma’s M.J. Oomen Leidingtechniek en Suez Riool Services B.V.

Mogelijke overlast

De reiniging van het riool kan enige overlast veroorzaken in de woningen. Dit kan zijn in de vorm van stank of water. Door het toilet door te spoelen en de kraan te laten lopen, verdwijnt de geur snel. Het advies is om tijdens de reinigingswerkzaamheden (zodra het reinigingsvoertuig in de straat staat) het toiletdeksel naar beneden te houden en hier iets zwaars op te leggen. Het komt zelden voor, maar door de hoge druk kan wateroverlast voorkomen.

Verkeer

De reinigings- en inspectievoertuigen hebben een omvang van een gemiddelde vrachtwagen en staan tijdens de werkzaamheden voor korte tijd op dezelfde locatie. Waar nodig worden beperkte verkeersmaatregelen toegepast. Het verkeer kan langs het werkvak rijden en ondervindt minimale hinder tijdens de werkzaamheden.

Lees ook:Werkzaamheden Oost-Souburg
Lees ook:Werkzaamheden rotonde Schroeweg Middelburg!
Lees ook:Werkzaamheden Verlengde Kanaalstraat Oost-Souburg!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>