Reünie Pieter Zeeman school

ZIERIKZEE – Oud-leerlingen Stichting BOLUS en Pontes Pieter Zeeman trappen Reünie 50 jaar bestaan af. Zaterdag 2 juni wordt voor oud-leerlingen, -leerkrachten en -medewerkers op de Pontes Pieter Zeeman school een reünie gehouden. Op die dag viert de school het vijftigjarig bestaan.

De schoolreünie wordt georganiseerd door oud-leerlingen Hester Broer-Jänsch, Martijn Schimmer en Henning van den Akker in nauwe samenwerking met de school, rector Peter van der Gaag en docente Engels Suzanne Roojers.

De dag start om 10:00 met koffie en een bolus en om 17:00 rinkelt de schoolbel om het einde van de festiviteiten in te luiden.

Er worden gedurende de dag klassenfoto’s genomen, de sportvelden vormen het decor voor muziek en sportieve activiteiten, er worden rondleidingen gegeven en er kunnen lessen gevolgd worden ‘als vanouds’ in de lokalen.

Gedetailleerde informatie en kaartverkoop is te vinden op www.professorzeeman.nl

 

De reünie is tevens de aftrap van onlangs hiertoe opgerichte Stichting B.O.L.U.S., die een langere relatie tussen oud-leerlingen onderling en de school beoogt.

Stichting BOLUS staat voor: Belangen Oud-Leerlingen Uit Schouwen-Duiveland.

Meer hierover staat op http://www.professorzeeman.nl/stichtingbolus.

 

Het enthousiasme van oud-leerlingen om zich te verenigen blijkt uit de ruim 2800 actieve leden van de Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/pieterzeeman

 

Hoewel het ‘recht van scholasterij’ geldt sinds 6 mei 1304 is de ‘school voor voortgezet onderwijs’ ingevoerd met de Mammoetwet en bestaat zij in deze vorm sinds 1968.

Kaarten koopt u hier.

Lees ook:Jongeren in debat!
Lees ook:Brugklassers aan de slag met zwerfafval!
Lees ook:Energy Battle Zeeland
Lees ook:PopSport Buzz Tour op je brood…..
Lees ook:Zeeland Special (4): Natuurlijk is de bolus immaterieel erfgoed!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Reünie Pieter Zeeman school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>