Kookpunt Hulst

HULST – Wethouder Frank van Driesscheopende onlangs in Hulst het Kookpunt. Hij deed dat samen met koks van het Kookpunt.

Het Kookpunt is gevestigd in het buurthuis ’t Onderonsje aan de Assestraat 43 in Hulst. Het is een maaltijdactiviteit, bedoeld voor mensen die (al dan niet tijdelijk) verminderd sociaal redzaam zijn.
In het Kookpunt wordt gekookt en mensen kunnen er samen komen. Er wordt gekookt van dinsdag tot en met zaterdag. Er kunnen zowel groepen als individuen terecht om een hapje te eten of om gezellig samen te komen.

Het Kookpunt is door Tragel gerealiseerd in samenwerking met de gemeente en met financiële steun van het Oranje Fonds en het VSBfonds.
Het idee is om de deelname van cliënten en bewoners van Tragel aan de samenleving te vergroten. Het Kookpunt is voor iedereen toegankelijk; bewoners en cliënten, omwonenden of gewoon voor iemand die graag samen wil komen.

Lees ook:Wie verdient er een lintje?
Lees ook:Gemeentewinkel gesloten!
Lees ook:Bevolkingsopbouw Hulst!
Lees ook:MijnOverheid en Hulst
Lees ook:Bedrijfsafval Hulst

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kookpunt Hulst

 1. Thea

  Gefeliciteerd met jullie “KOOKPUNT”
  heb wel een paar vraagjes…
  kan ik bij jullie pinnen?
  moet ik vooraf reserveren?
  hebben jullie ook een menukaart?
  ik hoor graag jullie reactie, groetjes en heeeeel veeeeel succes, Thea

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>