Subsidieregeling wonen en verbouwen

 

GOES – In de hal van het Goese Stadskantoor is donderdagavond 29 maart tussen 18.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden over de subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen.

Daarnaast kunt u tijdens deze avond terecht voor vragen over de Blijverslening en de duurzaamheidslening die de gemeente Goes beschikbaar heeft voor het verbouwen van uw bestaande woning.

Provinciale Impuls Wonen
De Provinciale Impuls Wonen is een subsidieregeling van de Provincie Zeeland voor huizenbezitters die hun oude woning willen slopen, samenvoegen of bloksgewijs renoveren met een minimum van drie aaneengesloten rijwoningen. Projecten waarbij verouderde sociale huurwoningen worden gesloopt en er geen of minder woningen voor teruggebouwd worden komen ook in aanmerking. Particulieren, gemeenten, bedrijven, stichtingen en corporaties kunnen subsidie aanvragen.

In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar. Een subsidieaanvragen kan van 19 maart tot en met 20 april via het digitale aanvraagformulier op www.zeeland.nl/piw.

Lees ook:Inloopavond over Provinciale Impuls Wonen en verbouwingsleningen!
Lees ook:Provinciale Impuls Wonen-subsidie
Lees ook:Sloopsubsidie!
Lees ook:Subsidie sloopwoningen!
Lees ook:Start nieuwe subsidieronde slopen verouderde woningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>