Extra rondleidingen Scheldekwartier

VLISSINGEN – Het Vlissingse Scheldekwartier is volop in beweging. Het plan voor de Ketelmakerij krijgt steeds meer vorm en de Zware Plaatwerkerij is een schitterende aanwinst voor het gebied. Een woordvoerder: “Maar er staat nog veel meer op stapel en dat willen wij u graag laten zien en erover vertellen!

Rondleidingen

In het najaar van 2017 zijn de 1e rondleidingen over het Scheldekwartier georganiseerd en dat was een groot succes. Daarom hebben we dit voorjaar nieuwe rondleidingen ingeboekt. Maar ook deze waren al snel volgeboekt. In mei en juni 2018 organiseren wij nog een aantal extra rondleidingen, dus houdt deze pagina goed in de gaten.
Tijdens de rondleidingen nemen we u om 9.30 uur in ongeveer 1,5 uur mee over het Scheldekwartier. Het startpunt is de parkeerplaats tussen de Machinefabriek en de Timmerfabriek (zijde Machinefabriek).”

Data 2018

  • Woensdag 28 maart (VOL);
  • Zaterdag 7 april (VOL);
  • Woensdag 11 april (VOL);
  • Zaterdag 21 april (VOL).
  • Extra rondleidingen in mei en juni. Data volgen spoedig.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw naam, e-mailadres en datum waarop u de rondleiding wilt volgen. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.
U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 12.00 uur voorafgaand aan de rondleiding waaraan u wilt deelnemen.

Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier
Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier
Lees ook:Rondleidingen Oranjemolen!
Lees ook:Expo WOll!
Lees ook:Cursus Politiek Actief!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>