Traumatized Lemo in De Vleeshal

MIDDELBURG – De Middelburgse Vleeshal Markt Vleeshal is verheugd om de solotentoonstelling ‘Traumatized Lemon’ van Andrea Éva Győri (1985, Hongarije) aan te kondigen, die van 15 april tot en met 17 juni in de Vleeshal Markt te zien zal zijn. Het is de eerste institutionele solopresentatie van Győri’s werk in Nederland. De opening is 14 april om 17.00 uur.

Het werk van Andrea Éva Győri wordt gekenmerkt door een diepgaand onderzoek naar het menselijk lichaam en de geest. Wat weten we eigenlijk over ons lichaam? En wat delen we met elkaar? Onderwerpen als welzijn, gezondheid, mentale en fysieke aandoeningen lopen als rode draad door haar kunstpraktijk. Door thema’s aan te raken die vaak onaangeraakt blijven, pleit Győri voor het doorbreken van taboes en het oprekken van de onzichtbare grenzen tussen publiek en privé. Voor haar tentoonstelling in Vleeshal Markt ontwikkelt Győri een nieuwe reeks tekeningen, sculpturen en video’s die een openhartige blik op haar omgang met kanker bieden.

VLEESHAL BUS
Onze bus brengt je naar de opening van ‘Traumatized Lemon’! Tegen een gereduceerd tarief (€10 voor een retour ticket) brengt onze bus je naar Middelburg langs de volgende route:

14:15: Vertrek Amsterdam – Rijksakademie, Sarphatistraat 470
15:15: Stop in Rotterdam – Kralingse Zoom (Metrostation)
17:00: Aankomst in Middelburg
(De bus vertrekt weer van de Vleeshal om 21:00 langs dezelfde route)

Reserveer je stoel vóór woensdag 11 april via [email protected].

Vleeshal POPPOSITIONS
19.04 – 22.04.2018

Atelier Coppens, Brussel 

In 2015 is Vleeshal gestart met haar nomadische programma, als een verlenging van het bestaande tentoonstellingsprogramma in Middelburg. Sindsdien ging Vleeshal samenwerkingen aan met Art Rotterdam, Amsterdam Art Weekend en het Spring Performance Festival, waar performances en werken van onder meer Les Trucs, Oceans Academy of Arts (OAOA), Simone Forti en Freddie Mercado werden getoond.

In april 2018 zal Vleeshal voor het eerst deelnemen aan POPPOSITIONS met een solopresentatie van de Zweedse kunstenaar Andreas Arndt (1983). POPPOSITIONS, in 2012 opgericht als tegenhanger van de “mainstream” kunstbeurzen, is inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende alternatieve beurs voor hedendaagse kunst in Brussel. De zevende editie, getiteld ‘In Watermelon Sugar’, vindt plaats tijdens Art Brussels.

AGENDA (roteer scherm voor mobiele versie)
14.04, 17:00
19.04 – 22.04
27.04
29.04, 14:00
06.05, 12:00
Opening Andrea Eva Györi, Vleeshal Markt
Vleeshal POPPOSITIONS, Brussel
Vleeshal gesloten i.v.m. Koningsdag
SYDGL#17
Gratis rondleiding Andrea Eva Györi ‘Traumatized Lemon’

Lees ook:Publieksprogramma Vleeshal: ‘Show Personality, Not Personal Items’
Lees ook:Activiteiten De Vleeshal
Lees ook:Teeth, Gums, Machines, Future, Society bij Vleeshal
Lees ook:Vleeshal: Show Personality, Not Personal Items
Lees ook:Cally Spooner in Vleeshal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>