Gratis ophaalmogelijkheid snoeiafval

TERNEUZEN – Is uw tuin al lenteklaar? Misschien bent u volop bezig en heeft u veel snoeiafval en grof groenafval. Op dinsdag 10 april komen we dit bij u ophalen. Een woordvoerder van de gemeente Terneuzen: “Op die manier maken we het u makkelijker en helpen we met het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval.

Wilt u gebruik maken van de ophaalmogelijkheid op 10 april? Meld u dan voor maandag 9 april 12.00 uur aan via het mailadres [email protected], tel. 14 0115 of WhatsApp tel. 06-1092 6498. Het ophalen is op 10 april gratis.

Hoe aanbieden?
U mag maximaal 2 m3 snoei- of grof groenafval per adres aanbieden. Onder grof groenafval verstaan we: takken, snoeihout, boomstammen en dergelijke. Bielzen, schuttingen of ander niet composteerbaar afval nemen we niet mee. Het snoei- of grof groenafval moet gebundeld aan de openbare weg worden aangeboden. Bundels mogen niet langer zijn dan 2 meter en niet zwaarder wegen dan 20 kilo. Er is geen vaste inzamelroute.”

Lees ook:Gratis ophaal snoeiafval bij u thuis
Lees ook:Snoeiafval ophalen
Lees ook:Snoeiafval of grof groenafval laten ophalen?
Lees ook:Ophalen snoeiafval en grof groenafval!
Lees ook:Ophalen snoeiafval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>